Leave Your Message
0102030405
videoct5
runtuyan ékonomi
spanduk55ux
runtuyan ékonomi
videoct5

TENTANG KAMI

CHI HARDWARE CO., LTD.
CHI parantos ngadamel panto garasi anu éndah, awét sareng dipercaya langkung ti 15 taun. Kami reueus janten merek panto garasi anu pang populerna, kahormatan anu kami rampa ku fokus kami anu teu lirén dina nganteurkeun kinerja anu leres.
Di CHI, kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi komprehensif pikeun kabutuhan panto garasi para nasabah. Naha anjeun anu gaduh bumi atanapi usaha, kami nawiskeun rupa-rupa padumukan sareng komérsialpanto garasi, panto garasi lengkep,panels panto garasi, sarta rentang lengkephardware pikeun panto garasi Anjeun. Panto kami dijieun tina rupa-rupa bahan, finish jeung pilihan insulasi pikeun mastikeun versatility jeung kinerja.
Upami anjeun peryogi panto garasi, pilih CHI salaku produsén anjeun!
Maca deui
  • 50
    +
    Pagawe Dilatih
  • 10
    +
    Jalma Téknis
  • 20
    +
    Tim Penjualan
video

Produk Panas

01

Naha milih kami

Produk urang utamana diékspor ka Perancis, Israel, Polandia, UAE, Spanyol, Rusia, Australia, jsb Urang geus tumuwuh gancang kalayan inovasi produk kontinyu, rentang produk lega, harga pisan kalapa, pangiriman on-waktu, pamasaran éksténsif jeung rojongan teknis kuat. .
Meunangkeun Quote Gancang
oem
FPYlyzNCQD4yse
0102
652f53fwp3
panto garasi kami nyadiakeun solusi ngaropéa. The panels ngaropéa ngawengku ukuran, bahan, warna jeung desain, jsb Anjeun tiasa nempatkeun maju syarat kustomisasi anjeun sarta kami bakal nyieun gambar desain pikeun anjeun.
Kualitas produk urang dikontrol sacara ketat, kami parantos ngalangkungan rupa-rupa tés, kéngingkeun sertifikasi anu relevan, sareng gaduh layanan palanggan anu sampurna.
Kirim Pertanyaan anjeun Ayeuna

Warta perusahaan

maca deui
Masalah Umum Anu Insulasi Panto Garasi sareng Kumaha Cara NgarengsekeunanaMasalah Umum Anu Insulasi Panto Garasi sareng Kumaha Cara Ngarengsekeunana
2024-06-14
01

Masalah umum anu ngisolasi garasi...

Dina pamakéan sapopoé tinapanto garasi , homeowners bakal leuwih atawa kirang manggihan yén panto garasi maranéhanana boga sababaraha defects, tapi maranéhna teu nyaho kumaha carana ngajawab masalah ieu. Di dieu kuring bakal ngajawab sareng nyarankeun sababaraha patarosan.

maca deui
Naon anu anjeun kedah terang nalika milih panto garasi anu leresNaon anu anjeun kedah terang nalika milih panto garasi anu leres
2024-06-14
02

Naon anu anjeun kedah terang nalika milih ...

Jalma anu datang nepi kapanto garasi pinuh view kudu genius. Éta henteu ngan ukur nyumponan paménta masarakat pikeun fungsionalitas panto garasi tapi ogé nyumponan ngungudag jalma kaéndahan sareng busana. Leuwih ti éta, konsep desain ieu ayeuna mucunghul teu ukur dinapanto garasi tapi ogé laun-laun asup ka imah. Bagian tina tembok di loba imah geus diganti ku full-view panto garasi. Contona, panto garasi full-view bisa dipasang antara ruang tamu jeung pakarangan pikeun ngaganti témbok. Desain ieu populer pisan ayeuna, sareng anjeun sering tiasa ningali desain sapertos dina Instagram atanapi Pinterest. Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa masang panto sapertos di bumi.

maca deui
 Naon Ukuran Panto Garasi Sempit?  CHI ngaluncurkeun Panto Garasi Kaca Frame sempit Naon Ukuran Panto Garasi Sempit?  CHI ngaluncurkeun Panto Garasi Kaca Frame sempit
2024-06-14
03

Naon Ukuran Panto Garasi Sempit? CH...

Kalayan ngembangkeunpanto garasi, Aya beuki loba jenis panto garasi, kayaningpanto garasi diangkat,panto garasi gerbong,pinuh view garasi panto , jsb Sanajan kitu, lamun resep panto garasi stylish kalawan garis basajan, éta ngandung harti yén rasa anjeun konsisten jeung nu loba homeowners ayeuna jeung arsiték. Pikeun ngaréspon kana paningkatan paménta pikeun jinis panto garasi ieu,NGABALANKEUN  geus dibuka runtuyan sempit-pigura panto garasi kaca cocog pikeun pamakéan padumukan jeung komérsial. Runtuyan panto garasi ieu ngagabungkeun garis horizontal kalayan kaca panjang sarta sempit spésifikasi sarua, nu pisan pikaresepeun.

maca deui
 Kumaha Ngukur Ukuran Panto Garasi?  Naon Ukuran Pintu Garasi Standar? Kumaha Ngukur Ukuran Panto Garasi?  Naon Ukuran Pintu Garasi Standar?
2024-06-11
05

Kumaha Ngukur Ukuran Panto Garasi? Naon...

Upami anjeun ayeuna badé ngagentos atanapi ningkatkeunpanto garasi , Hal ieu kacida penting uninga ukuran panto garasi Anjeun. Upami anjeun mésér panto garasi anu henteu cocog sareng ukuran garasi anjeun, éta panginten henteu pas. Sacara umum, ukuran panto garasi bumi sami, ku kituna anjeun ogé tiasa naroskeun ukuran panto garasi tatangga anjeun nalika anjeun ngagentos panto garasi anjeun, tapi paling aman pikeun ngukur ukuran panto garasi anjeun nyalira. Ukuran panto garasi anu dianggo dina industri komersil atanapi anu sanés béda-béda, sareng pangukuran anu akurat masih diperyogikeun sateuacan mésér.

maca deui
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hijiduapuluh duadua puluh tiludua puluh opat252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124

Pameran

maca deui

Kami supplier profésional bagian panto garasi, upami aya minat, mangga ngahubungan kami.