Leave Your Message
0102030405
videoct5
seri ekonomi
spanduk55ux
seri ekonomi
videoct5

BABAGAN AWAKE DHEWE

CHI HARDWARE CO., LTD.
CHI wis nggawe lawang garasi sing apik, awet lan dipercaya luwih saka 15 taun. Kita bangga dadi merek lawang garasi sing paling populer, penghargaan sing wis diraih liwat fokus tanpa henti kanggo menehi kinerja sing sejati.
Ing CHI, kita setya nyedhiyakake solusi lengkap kanggo kabeh kabutuhan lawang garasi pelanggan. Apa sampeyan sing duwe omah utawa bisnis, kita nawakake macem-macem omah lan komersiallawang garasi, lawang garasi lengkap,panel lawang garasi, lan sawetara lengkaphardware kanggo lawang garasi sampeyan. Lawang kita digawe saka macem-macem bahan, finish lan pilihan insulasi kanggo mesthekake versatility lan kinerja.
Yen sampeyan butuh lawang garasi, pilih CHI minangka pabrikan sampeyan!
Waca liyane
  • 50
    +
    Buruh Dilatih
  • 10
    +
    Wong Teknis
  • 20
    +
    Tim Sales
video

Produk Panas

01
oem
FPYlyzNCQD4yse
0102
652f53fwp3
Pintu garasi nyedhiyakake solusi khusus. Panel selaras kalebu ukuran, materi, werna lan desain, etc. Sampeyan bisa sijine nerusake syarat pangaturan dhewe lan kita bakal nggawe gambar desain kanggo sampeyan.
Kualitas produk kita dikontrol kanthi ketat, kita wis ngliwati macem-macem tes, entuk sertifikasi sing cocog, lan duwe layanan pelanggan sing sampurna.
Kirimi Pitakonan Sampeyan Saiki

Warta perusahaan

maca liyane
Masalah Umum sing Ditemokake Pintu Garasi Terisolasi lan Cara NgatasiMasalah Umum sing Ditemokake Pintu Garasi Terisolasi lan Cara Ngatasi
2024-06-14
01

Masalah Umum sing Ngisolasi Garasi...

Ing saben dina nggunakakelawang garasi , sing duwe omah bakal luwih utawa kurang nemokake yen lawang garasi duwe sawetara cacat, nanging ora ngerti carane ngatasi masalah kasebut. Ing kene aku bakal mangsuli lan menehi saran sawetara pitakon.

maca liyane
Apa Sampeyan Kudu Ngerti Nalika Milih Tengen Full View Garasi DoorApa Sampeyan Kudu Ngerti Nalika Milih Tengen Full View Garasi Door
2024-06-14
02

Apa sampeyan kudu ngerti nalika milih ...

Wong sing teka munggah karolawang garasi full-view kudu jenius. Ora mung nyukupi panjaluk fungsional lawang garasi nanging uga nyukupi kabutuhan kaendahan lan fashion. Menapa malih, konsep desain iki saiki katon ora mung inglawang garasi nanging uga mboko sithik mlebu omah. Bagéyan tembok ing pirang-pirang omah wis diganti karo lawang garasi kanthi tampilan lengkap. Contone, lawang garasi kanthi tampilan lengkap bisa dipasang ing antarane ruang tamu lan pekarangan kanggo ngganti tembok. Desain iki populer banget saiki, lan sampeyan kerep bisa ndeleng desain kasebut ing Instagram utawa Pinterest. Yen pengin, sampeyan uga bisa nginstal lawang kasebut ing omah.

maca liyane
 Apa Ukuran Pintu Garasi Sempit?  CHI ngluncurake Pintu Garasi Kaca Bingkai Sempit Apa Ukuran Pintu Garasi Sempit?  CHI ngluncurake Pintu Garasi Kaca Bingkai Sempit
2024-06-14
03

Apa Ukuran Pintu Garasi Sempit? CH...

Kanthi pangembanganlawang garasi, ana liyane lan liyane jinis lawang garage, kayatalawang garasi wungu,lawang garasi gerbong,lawang garasi tampilan lengkap , etc Nanging, yen sampeyan seneng lawang garage gayane karo garis prasaja, iku ateges sing rasa iku konsisten karo sing akeh sing duwe omah saiki lan arsitek. Kanggo nanggepi permintaan kanggo lawang garasi jinis iki,LUKAS  wis dibukak seri lawang garage kaca pigura panah cocok kanggo omah lan komersial. Seri lawang garasi iki nggabungake garis horisontal kanthi kaca sing dawa lan sempit kanthi spesifikasi sing padha, sing apik banget.

maca liyane
 Carane Ngukur Ukuran Pintu Garasi?  Apa Ukuran Pintu Garasi Standar? Carane Ngukur Ukuran Pintu Garasi?  Apa Ukuran Pintu Garasi Standar?
2024-06-11
05

Carane Ngukur Ukuran Pintu Garasi? Apa...

Yen saiki sampeyan pengin ngganti utawa nganyarke sampeyanlawang garasi , penting banget kanggo ngerti ukuran lawang garasi. Yen sampeyan tuku lawang garasi sing ora cocog karo ukuran garasi sampeyan, bisa uga ora cocog. Umumé, ukuran lawang garasi omah padha, supaya sampeyan uga bisa takon ukuran lawang garasi pepadhamu nalika ngganti lawang garasi, nanging paling aman kanggo ngukur ukuran lawang garasi dhewe. Ukuran lawang garasi sing digunakake ing industri komersial utawa liyane beda-beda, lan pangukuran sing akurat isih dibutuhake sadurunge tuku.

maca liyane
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh sijirong puluh lorotelulikurpatlikur252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124

Pameran

maca liyane

We are supplier profesional bagean lawang garasi, yen ana kapentingan, hubungi kita.